شخصاً فکر می کنم جلبک دریایی نیز باید حضور پررنگ تری در شربت خانه مردم داشته باشد. تنقلات جلبک دریایی در حالی که خشک شده اند کاملاً خوشمزه هستند نوری فوریکه به سرعت سالاد و برنج را درست می کند یا به غذاهای گیاهی رنگ گوشتی می بخشد. سپس، کل دنیای جلبک دریایی خارج از غذاهای ژاپنی است. اگر مردم مایل به قلع هستند، باید ولش لاورنک را امتحان کنند، یک جلبک دریایی پوره شده که روی نان تست پخش می شود. (من همچنین سرکه اقیانوس تارت را دوست دارم، که در مین با «سه آمیگوی اقیانوس، کومبو، بلدروک و خزه دریایی ایرلندی» تهیه میشود، که پیشنهاد میکنند برای تعمیق عطر و طعم آن را به ظرفی از لوبیا اضافه کنید.) تأثیر زیستمحیطی آن نیز وجود دارد. قابل توجه. مطابق با زمانجلبک دریایی می تواند با جذب انتشار کربن نقش بزرگی در مبارزه با تغییرات آب و هوایی ایفا کند. تغییر از ماهی تن زرد باله فاجعهبار زیستمحیطی به ساردینهای با فضیلتتر به جلبک دریایی کاملاً فرشتهای مانند گام بعدی منطقی به نظر میرسد.
فصل بعدی روند غیرقابل توقف کنسرو ماهی چیست؟
آرلی مارکس، میکسشناس و طراح ظروف شیشهای مامو، میگوید که این روزها عاشق میوههای خشک غیرعادی است، بهویژه میوههای خشکشده یون های تایوانی در بروکلین. میوهها میانوعدهای آسان را ایجاد میکنند که ماندگاری طولانیتری نیز دارد، و عرضه آنها از مروارید گواوا، انبه سبز و آناناس طلایی باعث میشود که کمی بیشتر شبیه یک خوراکی نسبت به کشمشهای باغی باشد. مارکس میگوید: «آنها برای میانوعدههای همیشگی و عمومی عالی هستند، اما همچنین میتوان از آنها برای سرزندگی استفاده کرد، مانند کمپوت برای افزودن عمق طعم، یا به عنوان چاشنی یک کوکتل شامپاین». او به خصوص یون های را دوست دارد، زیرا از کشاورزان مستقل در تایوان می آید، بسیاری از آنها در تلاش برای یافتن خریدار برای میوه هایشان بودند که «چین ناگهان آناناس تایوانی را ممنوع کرد».
لیلا گوهر، سرآشپز و هنرمند، پاسخ سادهای داشت: «بیف جرکی!» او به من ایمیل زد. “من وسواس دارم!”
ساکورا اسمیت، نانوا پشت باگل بانی در فروشگاه سبک زندگی سالتر هاوس در بروکلین میگوید: «احساس میکنم همیشه به خاطر خوردن کنسرو ماهی تن مسخرهام کردهاند. بنابراین من از خرید هر یک از مارک های مد روز خودداری می کنم. این دیوانه است که چقدر گران هستند!» اسمیت همچنین خاطرنشان می کند که او به طور کلی نسبت به روندهای غذایی محتاط است. او با کمی عصبانیت میگوید: «من هم به کل لوبیا فکر میکنم. آنچه ما نیاز داریم، تنقلات خنک تر است. من منتظر آجیل و چوب شور دیوانه هستم. راهی برای مردم وجود دارد که با آن بازی کنند. من سعی می کنم با باقی مانده چیپس شیرینی شیرینی پزی درست کنم.” ضایعات همچنین به شدت در ایده او از یک میان وعده خوب نقش دارند. به طور خاص: “چیپس پوست مرغ و چیپس پوست ماهی – نوعی غذای سالم عجیب و غریب، اما همچنین خوشمزه.”
با این حال، برای کسانی که به ایده یک میان وعده ماهی می چسبند، استون شیشه های قلیل قزل آلا را توصیه می کند. او گفت: “این وسواس جدید من است.” «من آن را روی غذاهای باقی مانده گذاشتم. برای هر چیزی که آن را امتحان کرده ام طعم خوبی دارد.»