برای کسانی که هنوز طرز فکر تابستانی خود را دارند، «Kors Krush» با ودکای هلو و شکوفه پرتقال، آب لیمو و ریحان به نقطه مطلوبی می رسد. کورس میگوید: «برگهای ریحان که با ودکای هلو و پرتقال مخلوط شدهاند، فوراً شما را به یک نوشیدنی غروب آفتاب با منظرهی باورنکردنی اقیانوس میرسانند، مهم نیست کجا هستید.
در منوی برگدورف گودمن در این هفته مد؟ نوشیدنی های طراح
با کمک میکسولوژیست های متخصص در Temple Bar، آنها را تحویل دادند. سپتامبر امسال، میتوانید در رستوران BG و بار گودمن، مارگاریتای «The CJR» راجرز (مزکال، ورموت خشک، علف لیمو و لیموترش) و همچنین چیلر هادسون (تکیلا، آمارو، خیار، توتفرنگی و لیمو) را بنوشید. .
کامل کردن منو؟ مجموعه استودیو 189 “رز والنتینا”، که شامل ویسکی ژاپنی، ورموث بلانک، اومشو، زنجبیل، لیمو، شکوفه پرتقال، و شیسو، و همچنین “Herrera Marigold” گوردون با تکیلا، عسل، و لیمو است.
نوشیدنی طراح، کسی؟ به افتخار هفته مد نیویورک، برگدورف گودمن از برخی از شناختهشدهترین نامها در صنعت مد آمریکا – از جمله مایکل کورس، وس گوردون از کارولینا هررا، سرجیو هادسون و کریستوفر جان راجرز – خواست تا فهرستی از کوکتلهای سفارشی را تهیه کنند.