در منوی برگدورف گودمن در این هفته مد؟ نوشیدنی های طراح

برای کسانی که هنوز طرز فکر تابستانی خود را دارند، «Kors Krush» با ودکای هلو و شکوفه پرتقال، آب لیمو و ریحان به نقطه مطلوبی می رسد. کورس می‌گوید: «برگ‌های ریحان که با ودکای هلو و پرتقال مخلوط شده‌اند، فوراً شما را به یک نوشیدنی غروب آفتاب با منظره‌ی باورنکردنی اقیانوس می‌رسانند، مهم نیست کجا هستید.

عروسک‌ها و عروسک‌ها کوکتل «آب کثیف سگ» یک بازی بر روی مارتینی کثیف کلاسیک است.عکس: هدر فلپس لیپتون

کارلی مارکس از عروسک‌ها و عروسک‌ها با تعویض ورموت با شری، چرخش خود را روی مارتینی کثیف کلاسیک قرار داد. او می‌گوید: «من بعد از یک روز کاری طولانی، بیشتر از هر چیزی یک مارتینی کثیف را دوست دارم ووگ زمانی که همه چیز در اطراف من دیوانه کننده است، سفارش دادن یکی با یک یا دو دوست بهترین راه برای آرامش است. مارکس با بازیگوشی به غذای خود لقب «آب کثیف سگ» را داد، که اشاره‌ای به حیوان خانگی مورد علاقه‌اش بود و الهام‌بخش برچسب بود. او می افزاید: «نامگذاری آن به نام عروسک سگ و موسی من یک امر ضروری بود. “من نمی توانم به چیزی آرامش بخش تر از خم شدن به یک لیوان بزرگ خوب از آب سگ کثیف Puppet فکر کنم.”

و اگر نمی‌توانید به خود برگدورف گودمن برسید، یکی از این کوکتل‌های شیک را در یک بار خانگی در نزدیکی خود درست کنید. در زیر، دستور العملی برای «چیلر هادسون» – میل کنید و لذت ببرید، ترجیحاً در حین پخش زنده نمایش Fendi.



منبع

با کمک میکسولوژیست های متخصص در Temple Bar، آنها را تحویل دادند. سپتامبر امسال، می‌توانید در رستوران BG و بار گودمن، مارگاریتای «The CJR» راجرز (مزکال، ورموت خشک، علف لیمو و لیموترش) و همچنین چیلر هادسون (تکیلا، آمارو، خیار، توت‌فرنگی و لیمو) را بنوشید. .

کامل کردن منو؟ مجموعه استودیو 189 “رز والنتینا”، که شامل ویسکی ژاپنی، ورموث بلانک، اومشو، زنجبیل، لیمو، شکوفه پرتقال، و شیسو، و همچنین “Herrera Marigold” گوردون با تکیلا، عسل، و لیمو است.

نوشیدنی طراح، کسی؟ به افتخار هفته مد نیویورک، برگدورف گودمن از برخی از شناخته‌شده‌ترین نام‌ها در صنعت مد آمریکا – از جمله مایکل کورس، وس گوردون از کارولینا هررا، سرجیو هادسون و کریستوفر جان راجرز – خواست تا فهرستی از کوکتل‌های سفارشی را تهیه کنند.