بزرگترین تجربیات سفر ژاپن، از سوبای دست ساز تا مسیرهای زیارتی مخفی

نحوه تجربه: در Zenagi بمانید و این را به عنوان یکی از تجربیات خود انتخاب کنید.

نحوه تجربه: اقامت داشته باشید یا در Dorima no Ue رزرو کنید.

غذا خوردن در دن

Ogijima از یک کشتی در دریای داخلی Seto دیده می شودهو اورا

وقتی صحبت از غذای ژاپنی به میان می آید، فصلی بودن و کیفیت در خط مقدم ذهن هر سرآشپزی قرار دارد. از یک کاسه نودل روح‌گرم‌کننده که توسط یک زوج مسن در بازار کشاورز کوچکی در موریوکا تهیه شده است تا غذاهای لوکس چند غذای مفصل. رایوکان ها، در حین سفر در سراسر کشور لقمه های عجیبی خورده ام. اما چیزی که بیشتر به یاد ماندنی بوده، دِن است، جایی که سرآشپز زایو هاسگاوا در آن یک چرخش مدرن را به نمایش می گذارد. کایسکی غذا. او بیشتر به خاطر یک بال مرغ شکم پر که در جعبه کاغذی سرو می شود که یادآور چیزی است که از کی اف سی دریافت می کنید، شناخته شده است، اما سالاد او با استفاده از بیش از 20 سبزیجات است که ستاره واقعی است. زیرا اگر بتوانید چیزی را که بسیار پیش پا افتاده در نظر گرفته می شود به یک غذای به یاد ماندنی تبدیل کنید، این یک برد خودکار است. و برای امتیازهای اضافی، اکثریت تیم او را زنان تشکیل می‌دهند – اتفاقی نادر در صنعت مهمان‌نوازی، به ویژه در ژاپن – و چی‌هواهوای بانشاط او را اغلب می‌توان در آنجا یافت.



منبع

برداشت صدف در Ogijima

ناوشیما – خانه موزه هنر چیچو، خانه بنسی و زرد یایو کوساما کدو تنبل-معروف ترین جزایر هنری ژاپن است، اما در برخی از جزایر دیگر نیز در نزدیکی جواهرات تجربی واقعی خواهید یافت. میوکو کوبایاشی در Ogijima یک کافه و اقامتگاه کوچک در جزیره راه اندازی می کند که در آن به مهمانان خود درباره کشاورزی ارگانیک و شیوه زندگی پایدار آموزش می دهد. زمانی که برای عصر یک تابستان، درست چند ساعت قبل از غروب آفتاب در آنجا توقف کردم، به سرعت به سمت ساحل رفتیم تا در مورد انواع صدف‌ها بیاموزیم و آنها را برای شام، یکی از اجزای متعدد غذایمان، جمع کنیم. گفتگو حول محور علاقه کوبایاشی به کشاورزی و زیبایی زندگی در جزیره ای آرام و روستایی بود. صبح به سمت مغازه او رفتیم، جایی که او صبحانه ای لذیذ را سرو می کند و از منظره دریا قبل از حرکت لذت می برد.