نحوه تجربه: در Zenagi بمانید و این را به عنوان یکی از تجربیات خود انتخاب کنید.
بزرگترین تجربیات سفر ژاپن، از سوبای دست ساز تا مسیرهای زیارتی مخفی
نحوه تجربه: اقامت داشته باشید یا در Dorima no Ue رزرو کنید.
غذا خوردن در دن
وقتی صحبت از غذای ژاپنی به میان می آید، فصلی بودن و کیفیت در خط مقدم ذهن هر سرآشپزی قرار دارد. از یک کاسه نودل روحگرمکننده که توسط یک زوج مسن در بازار کشاورز کوچکی در موریوکا تهیه شده است تا غذاهای لوکس چند غذای مفصل. رایوکان ها، در حین سفر در سراسر کشور لقمه های عجیبی خورده ام. اما چیزی که بیشتر به یاد ماندنی بوده، دِن است، جایی که سرآشپز زایو هاسگاوا در آن یک چرخش مدرن را به نمایش می گذارد. کایسکی غذا. او بیشتر به خاطر یک بال مرغ شکم پر که در جعبه کاغذی سرو می شود که یادآور چیزی است که از کی اف سی دریافت می کنید، شناخته شده است، اما سالاد او با استفاده از بیش از 20 سبزیجات است که ستاره واقعی است. زیرا اگر بتوانید چیزی را که بسیار پیش پا افتاده در نظر گرفته می شود به یک غذای به یاد ماندنی تبدیل کنید، این یک برد خودکار است. و برای امتیازهای اضافی، اکثریت تیم او را زنان تشکیل میدهند – اتفاقی نادر در صنعت مهماننوازی، به ویژه در ژاپن – و چیهواهوای بانشاط او را اغلب میتوان در آنجا یافت.
برداشت صدف در Ogijima