کتاب «درباره کوکی‌ها» کریستینا توسی بهترین کتاب آشپزی دسر تعطیلات است

کریستینا توسی: آنها همان چیزی هستند که من اولین بار در کودکی یاد گرفتم چگونه درست کنم. آنها دلیلی هستند که من عاشق درست کردن دسر هستم. آنها همچنین قالبی هستند که، حتی در خارج از ساعت، بارها و بارها به عقب برمی گردم. من فکر می کنم این به چند دلیل متفاوت، واقعا خاص و قدرتمند است. این روح افسرده در یک کلوچه وجود دارد. تواضع نسبت به یک کلوچه آنها مانع ورود کمی دارند. اکثر مردم کیک را از ابتدا در خانه درست نمی کنند، مگر اینکه واقعاً برای یک پروژه بزرگ پخت شرکت کنند. اما پختن کوکی ها به طور کلی در عرصه پخت خانگی یک تعهد بسیار کم است.

شما اشاره کردید که کوکی ها همان چیزی هستند که شما را در وهله اول وارد آشپزخانه کردند. واقعاً یک نعمت برای بقیه ماست.



منبع و، من فکر می کنم، قدرت اشتراک گذاری یک کوکی. می‌توانید چند کوکی را روی یک بشقاب چیده و برای کسی بیاورید. می توانید یک کوکی را در کیسه ای قرار دهید و آن را برای حامل پست خود یا هر چیز دیگری که هست کنار بگذارید. این دسری است که جامعه را ایجاد می کند، که روح عاطفی همه دلایلی است که من عاشق پختن آن هستم.

مرتبط با انتشار کتاب آشپزی در 1 نوامبر – که شامل بیش از 100 دستور پخت کوکی است –ووگ از توسی پرسید که چرا دقیقاً تصمیم گرفت یک کتاب کامل در مورد این غذای پخته شده بنویسد، و همچنین یکی از دستور العمل های خود را که برای فصل تعطیلات مناسب است به اشتراک بگذارد.

ووگ: چه چیزی باعث شد که بخواهید یک کتاب آشپزی را به این دسر خاص، کوکی اختصاص دهید؟

سامی‌هایی وجود دارند که «همگی به این درک می‌پردازند که اگر دو کلوچه را با یک چیز شیرین در وسط ساندویچ کنید، احتمالاً هیچ اتفاق بدی نمی‌افتد». در همین حال، “کرانچی ها و تردها” همه چیز در مورد کالاهای پخته شده بسیار لذت بخش است، در حالی که “چگال و خاردار” همه چیز لذت بخش است. زیر. سپس، «کوکی‌هایی که دوست دارند مهمانی کنند» وجود دارد – خوراکی‌های بزرگ و جسورانه‌ای که در هر حمله‌ای بیانیه‌ای خواهند داشت. (اگر در مورد جزئیات سوال می‌پرسید، آن بخش شامل کوکی‌های بابکا شکلاتی، روبان‌های خشخاش لیمویی و کیک کوکی «سقف حلبی داغ» است.)

کریستینا توسی در کتاب آشپزی جدید خود چندین “زیررده” از کوکی ها را توصیف کرده است. همه چیز درباره کوکی ها به هر حال، اگر کسی باشد که بتواند تعریف دسر را با این دقت تقسیم کند، آن شیرینی‌پز دو بار برنده جایزه جیمز بیرد و مدیر عامل شرکت بار معروف Milk Bar، نانوایی خواهر موموفوکو است.