راهنمای سفر ریودوژانیرو: به گفته پاتریشیا بونالدی، طراح پاتبو، کجا بمانیم، غذا بخوریم و خرید کنیم.

او همچنین چند روز را در فاسانو ریودوژانیرو، که بونالدی آن را به عنوان “هتلی خیره کننده و مدرن” توصیف می کند. این هتل که توسط فیلیپ استارک طراحی شده است، در واقع یک قصیده نمونه برای معماری و فضای داخلی مدرنیستی است: ساختمان شیشه ای، چوبی و فلزی با مبلمانی از طراحان مشهوری مانند Gaetano Pesce، Ludwig Mies van der Rohe، و Sergio Rodruigues تزئین شده است. در همین حال، Fasano al Mare، رستوران هتل، به عنوان یکی از، اگر نه، شناخته می شود ، بهترین در ریو

کجا غذا بخوریم

با این حال، او میکند چند مکان مورد علاقه برای غذا خوردن داشته باشید. اولین: آپرازیول، که در تپه های سرسبز سانتا ترزا قرار دارد. او می‌گوید: «این یک فضای خنک و آرام با منظره‌ای شگفت‌انگیز و حتی غذاها و کوکتل‌های بهتر دارد. در همین حال، Oteque در بوتافاگو با منوی طعم فصلی خود که در حال حاضر صدف‌ها را با شیر خشک برزیلی و کباب ارائه می‌کند، تغییری معاصر در کلاسیک‌های منطقه ایجاد می‌کند. باروآ با قارچ دکمه ای خام. بونالدی می‌گوید: «غذا بسیار خاص است و واقعاً بهترین غذاها و مواد اولیه‌ای را که ریو ارائه می‌دهد برجسته می‌کند.



منبع ما کمپین بهار 2023 خود را در این شهر شلیک کردیم کاخ کوپاکابانا– این یک هتل افسانه ای است که همه از مارلن دیتریش و جینجر راجرز گرفته تا بریژیت باردو و پرنسس دایانا در آن اقامت داشته اند. بونالدی می‌گوید بسیاری از آن‌ها مانند دهه 1940 به نظر می‌رسند. به گفته طراح، نمی توان از دست داد؟ صبحانه مجلل هتل (او به شوخی می‌گوید که اگرچه «اصلی» است، اما عاشق نان تست آووکادوی آن‌ها است) و همچنین یک ساعت کوکتل در تراس آن‌ها، جایی که کایپیرین‌ها فراوان است.

بونالدی تاکید می کند که وقتی در برزیل هستید، واقعاً نمی توانید از نظر آشپزی اشتباه کنید: «غذا در برزیل به طور کلی شگفت انگیز است! ریو مخصوصاً غذاهای دریایی تازه شگفت انگیز، میوه ها و سبزیجات، خورش های خوشمزه و البته پ.ão de queijo. اگر هرگز آن را امتحان نکرده اید، اولین بار زندگی را تغییر می دهد.

نمایی از آپرازیول

با حسن نیت از پاتریشیا بونالدی