در SoHo Loft Neada Deters، یک شام مشترک فیلیپینی با معنای عمیق تر

ریس که با نام ولدی کوسینا نیز شناخته می شود، اخیراً از انتشار اولین کتاب آشپزی خود خبر داده است. در کوسینا، که دستور العمل های کلاسیک فیلیپینی را می گیرد و به آنها پیچ و تاب معاصر می دهد. این زوج چندین ماه پیش ملاقات کردند و بلافاصله از غم و اندوه خود که رستوران های فیلیپینی مورد علاقه آنها در نیویورک در طول کووید بسته شده بود و همچنین تعدادی از دوستانی که با هم داشتند احساس ناراحتی کردند.





منبع

Deters شامی به سبک کامایان را برنامه ریزی کرد – یک سنت غذا خوردن در فیلیپین، که در آن غذا در بالای برگ موز قرار می گیرد و مهمانان غذا را بدون ظروف نقره تقسیم می کنند – تا دوستان خود را به افتخار ماه AAPI گرد هم آورند و با همکاری بروکلین کار می کنند. سرآشپز ولدی ریس برای زنده کردن آن.

اسپرینگ رول های مارچوبه، سیخ های قارچ کنجد میسو، انبه ترشی، و یک کلم ناپا نصف شده با ریحان تایلندی و کرامبل بادام همگی به وفور روی برگ های موز پخش شده بودند. اطراف آنها برنج، سبزیجات سبز، و کاسه های سفالی کوچک پر از سرکه موز، سیر و سس های فلفل چیلی بود. قسمت‌های مرکزی قارچ‌های کوچک کنار شمع‌های مخروطی نشسته بودند، در حالی که میز و صندلی‌های شیک (و در واقع کل اتاق زیر شیروانی) زمانی متعلق به معمار Lauretta Vinciarelli بود که برای کارهایش در کنار دونالد جاد شناخته می‌شد.