دستور العمل کلم پیچ و فتا بورکا
در زیر، او دستور پخت بورکای خود را به اشتراک میگذارد – که سولومونوف پیشنهاد میکند برای سرعت و راحتی، آن را با خمیر پف دار خریداری شده در فروشگاه درست کنید. او می گوید: “این میان وعده عالی برای تشویق عقاب ها است.”
عناصر
بنابراین، همانطور که Eagles این یکشنبه به سوپر باول می رود، فکر کردیم از قهرمان سرآشپزهای Philly بپرسیم که برای این بازی بزرگ چه می سازد. پاسخ او؟ کلم پیچ و فتا بورکا، یک شیرینی خوش طعم. او توضیح میدهد: «بورکها در همه جای اسرائیل، از کافیشاپها گرفته تا پمپبنزینها، هستند و یک غذای قابل حمل عالی درست میکنند». آنها را می توان تقریباً با هر چیزی که فکرش را بکنید پر کرد و این فیلینگ کلم پیچ و فتا یکی از موارد مورد علاقه من است. آنها گرم، شیرین و دستی هستند.”
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
با حسن نیت مایکل سولومونوف و استیون کوک، اقتباس شده از روح اسرائیل. 4 بورکای بزرگ یا 8 بورکای کوچک می دهد.
دانههای سیاهدانه (میتواند جایگزین دانههای کنجد شود)، برای رویه
3 فنجان کلم پیچ بچه، ریز خرد شده
جهت ها
- روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز، سیر و کمی نمک را اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که پیاز نرم و شفاف شود تفت دهید. کلم پیچ را اضافه کنید و بپزید و هم بزنید تا پژمرده شود. به ظرفی منتقل کنید و بگذارید خنک شود. فتا را روی مخلوط کلم بریزید و مخلوط کنید. بچشید و نمک اضافه کنید. تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید، مخلوط کلم فتا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- فر را با دمای 400 درجه گرم کنید. خمیر پفکی را برای بورکای های کوچک به مربع های 3 اینچی یا برای بورک های بزرگ به مربع های 6 اینچی برش دهید. مربع ها را روی ورقه های پخت با کاغذ روغنی قرار دهید.
- قبل از پخت، با قاشق روی مربع های خمیر پر کنید، لبه های آن را با برس تخم مرغ بشویید، مثلثی ها بریزید، فشار دهید تا لبه ها ببندد، و روی آن دانه های سیاه دانه بپاشید.
- بورکاها را به فر منتقل کنید. بورکایهای کوچک را حدود 25 دقیقه، بزرگترها را حدود 30 دقیقه، ورقهی فر را تا نیمه بچرخانید تا خمیر کمی پف کند و رویهها قهوهای طلایی شوند.
در شهری پر از سرآشپزهای تحسین شده، مایکل سولومونوف قطعاً یکی از برجستهترین سرآشپزهای فیلادلفیا است: او در طول دههها فعالیت حرفهای خود، جایزه جیمز ریش را به عنوان کتاب آشپزی سال، سرآشپز برجسته، برنده شده است. و رستوران برجسته برای Zahav. علاوه بر این، تعدادی از پروژه های آشپزی دیگر او، از جمله فدرال دونات و گرگ لیزری، به طور گسترده مورد تحسین و دوست داشتن قرار می گیرند. (موفق باشید که در دومی رزرو کنید.)
1 عدد تخم مرغ بزرگ
3 حبه سیر، نازک ورقه شده
1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
شیرینی پف دار آماده برای پخت
1⁄3 فنجان پنیر فتا خرد شده