Le Marais با LA در Juliet، یک رستوران جدید در شهر کالور ملاقات می کند

جرمیا برنت، طراح دکوراسیون داخلی مشهور، هنگام طراحی رستورانی جدید در لس آنجلس، اولین فکرش این بود که می‌خواست آن را هیچ شباهتی به لس آنجلس نداشته باشد. در واقع، زمانی که او در ابتدا وارد فضای خالی کالور سیتی شد، بیشتر از همه از جنبش‌های مدرنیستی اروپایی که در شهرهایی با هزاران مایل دورتر پایه‌گذاری شده بودند، الهام گرفت: یعنی جیو پونتی و منحنی‌های بیومورفیک و بازیگوش. سادگی کاربردی و در عین حال زیبا شارلوت پریاند. و نقوش هندسی جدایی وین. برنت می‌گوید: «من عناصری را وارد کردم که شبیه قصیده‌ای به گذشته بودند، اما اکنون به طرز عجیبی مرتبط هستند.

عکس: Shade Degges

سپس به زادگاه فرهنگ رستوران‌داری، پاریس، و بسیاری از رستوران‌ها، رستوران‌ها و رستوران‌ها نگاه کرد. bars-à-vinس او می افزاید: «بزرگترین الهام برای من صمیمیت کافه خیابان بود.

و در وسط آن ضربه بزنید؟ یک میز عمومی که طول اتاق را دارد، مناسب برای کسانی که در یک شب قرار ملاقات معمولی هستند یا به دنبال صرف غذا با کتاب و لیوان سانسر هستند. برنت درباره انتخاب طراحی بی‌نظیر خود می‌گوید: «این امر رسمی بودن ناهارخوری را به نصف کاهش می‌دهد.



منبع

نتیجه جولیت است که در 1 فوریه افتتاح می شود. با سرپرستی روهان تالوار، رستوراندار غذاخوری های محبوب لس آنجلس مارگوت و نورا و همچنین دیوید فیشبین از گروه رانیون، غذای مدرن فرانسوی را در میان فضای با طراحی بالای برنت سرو می کند: صندلی های راه راه فرانسوی و زعفران. ضیافت های مخملی روی میزهای چوبی را با لبه های دلمه ای پوشانده اند که همگی روی یک کف چوبی از جنس شاه ماهی قرار دارند. طاق‌های حصیری از دیوارهای خاکستری-آبی بیرون می‌آیند، در حالی که لهجه‌های رنگارنگ ماهاگونی در سراسر آن غالب است. با این حال، نوار با جلوی لاکی قرمز براق و میز سنگ مرمر، به عنوان نمای داخلی اصلی عمل می کند.