5 سرآشپز گیاهی نکات برتر خود را در این گیاهخوار به اشتراک می گذارند

دستور العمل های مورد علاقه خود را گیاهخوار کنید! این به شما کمک می کند خلاق باشید و با طعم هایی که قبلاً دوست دارید سرگرم شوید. به عنوان مثال، با کاری که میل می کنید، همان ادویه ها و پایه پیاز، سیر، شاید زنجبیل را نگه دارید، اما به جای اضافه کردن گوشت، آن را با چیزهایی مانند جک فروت، گل کلم، لوبیا کره یا سیب زمینی شیرین عوض کنید. سبزیجات زیادی برای چیدن وجود دارد و حتی می توانید جایگزینی برای گوشت بریزید.

«من با پایبندی به وعده‌های غذایی که به هر حال تقریباً وگان هستند، شروع می‌کنم. پاستا با گوجه فرنگی و ریحان، راتاتوی، دال، فلفل قرمز لوبیا مکزیکی – چیزهایی از این دست. اکنون به اندازه کافی خوش شانس هستیم که هزاران محصول برای انتخاب داریم. من سوسیس های گیاهی لیندا مک کارتنی یا شاید Beyond Burger را امتحان کنم زیرا واقعاً تصفیه شده اند. واقعاً، هرگز زمان بهتری برای وگان شدن وجود نداشته است.»

آنا جونز، نویسنده یک: دیگ، تابه، سیاره

برای صرفه جویی در زمان و کاهش استرس، به صورت فله ای بپزید. هیچ چیز بهتر از این نیست که از یک روز کاری طولانی به خانه برگردید و بدانید که شام ​​شما از قبل آماده شده است – و تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن را گرم کنید و برخی از جنبه های تازه و پر جنب و جوش را به آن اضافه کنید.

خوشبختانه، موج جدیدی از سرآشپزها و آشپزهای گیاهی در حال پیشروی در تولید غذاهای خوشمزه وگان هستند که کمتر برای کره زمین مضر هستند. نکات برتر آنها برای این گیاهخوار را در زیر ببینید.

راشل آما، نویسنده یک گلدان: سه راه

در این ماه گیاهخواری می کنید؟ شما تنها نیستید: این کمپین که مردم را در تمام ژانویه وگان می‌بیند، در سال 2023 رکورد ثبت‌نام را تجربه کرده است و انتظار می‌رود بیش از 600000 نفر در سراسر جهان این چالش را انجام دهند.

دستور العمل های یک گلدانی همیشه آسان هستند و معمولاً بسیار غنی از مواد مغذی هستند. به بهترین محصول در این فصل از سال نگاهی بیندازید: مقدار زیادی سبزیجات ریشه‌دار، سبزی‌های برگ‌دار تیره و مرکبات. کتاب های آشپزی مورد علاقه خود را ورق بزنید یا به اینستاگرام نگاه کنید، دستور العمل های زیادی در آنجا پیدا خواهید کرد. غذاهای من چیزهایی مانند دال و کاری، خورش یا پاستا هستند. غذاهای مقوی برای این فصل از سال و درست کردنش خیلی راحته. مسائل را بیش از حد پیچیده نکنید [at the start]، اما شاید دستور پختی را در ذهن داشته باشید که ممکن است کمی کار بیشتری داشته باشد و آن را در آخر هفته درست کنید.



منبع

با سبزیجات مانند گوشت رفتار کنید: بسیاری از آنها وقتی روی گریل قرار می گیرند بسیار بهتر می شوند. [with] کمی زغال و دود به درستی مزه دار کنید – نمک را به تدریج اضافه کنید و همچنان به مزه کردن ادامه دهید. در همین حال، گیاهان تازه، مانند جعفری یا شوید خرد شده، می توانند غذاهای گیاهی را تقویت کنند. اومامی را نیز به خاطر بسپارید – طعم عمیقی که از چیزهایی مانند گوجه فرنگی خشک شده و میسو دریافت می کنید.

سوفی گوردون، نویسنده سبزی کامل

«برای «مایه‌های ضروری» روزانه‌تان، شیر گاو را با شیر آجیل یا جو دوسر عوض کنید. در سوپرمارکت‌ها کره‌های گیاه‌پسند زیادی وجود دارد، یا یک روغن زیتون فوق بکر با کیفیت تهیه کنید. [Choose] شربت آگاو یا افرا به جای عسل. توفو، تمپه، ادامام، عدس و حبوبات سس‌های پروتئینی عالی هستند. یک ماست لبنی را با سویا، بادام هندی، بادام یا نارگیل – مورد علاقه من – عوض کنید. بسیاری از پودرهای پروتئین دوستدار وگان نیز موجود است.

الکسیس گوتیه، حامی سرآشپز گوتیه سوهو

در واقع، این کمپین در سال‌های اخیر، در میان افزایش نگرانی‌های زیست‌محیطی و اخلاقی در مورد خوردن گوشت، ماهی و لبنیات، الهام‌بخش تعداد فزاینده‌ای از مردم شده است که کاملاً گیاهی باشند. بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، صنعت گوشت و لبنیات به تنهایی مسئول 14.5 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای در جهان است. در همین حال، یک مطالعه در سال 2016 نشان داد که اگر همه افراد در سراسر جهان وگان شوند، انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط با مواد غذایی تا سال 2050 تا 70 درصد کاهش می یابد.