16 غذای منطقه ای که باید از شمال هند بخورید

نیهاری-کولچا

عکس: گتی ایماژ



منبع

اغلب اوقات، مدرا، کاری نخودی غلیظ و دلچسب بر پایه ماست به عنوان بخشی از Dhaam سرو می شود، یک ضیافت سنتی که در هیماچال برای مراسم مذهبی یا جشن های خانوادگی سرو می شود. همانطور که گفته شد، امروزه می توان آن را در بسیاری از رستوران ها در مناسبت های خاص نیز یافت. این غذا دارای ادویه‌های کامل مانند میخک، دارچین، هل، زیره و پودر زردچوبه است و همانطور که انتظار می‌رود، انواع مختلفی دارد. (محبوب ترین آنها هستند راجما مدرا، آلو چانا مدرا، و میوه خشک مادرااینها با برنج بخارپز و سالاد کاچومبر بهتر است، اما بدیهی است که می توانید آن را با مقداری چاپاتی نیز میل کنید.

غذای هندی با گوشت بره و رب

مدرا

یک کالای اساسی در خانواده های پنجاب، هاریانا، هیماچال پرادش و بخش هایی از راجستان، rajma (یعنی لوبیا قرمز) چوال (به معنی برنج) یک غذای محبوب در سراسر شمال هند است. پایه این کاری بسیار پنجابی است: پیاز، زنجبیل، فلفل سبز و گوجه فرنگی. در همین حال، ادویه هایی مانند زردچوبه، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز، آسافوتیدا و گارام ماسالا جذابیت روستایی را به آن اضافه می کنند. برای بهترین نتیجه، لوبیاها را یک شب خیس کرده و قبل از اضافه کردن آنها به کاری می‌پزند تا نرم شوند و سپس با برگ‌های خشک شنبلیله و خامه تازه اختیاری تمام می‌شوند. هر خانواده دستور پخت متفاوتی دارد.

در حالی که روگان جاش ممکن است به نظر می رسد به دلیل تند بودن به دلیل رنگ مایل به قرمز (ریشه آلکانت و فلفل کشمیری را مقصر بدانید)، به طرز شگفت انگیزی در کام ملایم است. این نگین غذا منشأ ایرانی دارد، جایی که گوشت – عموماً بز یا بره – در آب جوشی از روغن، ماست و ترکیبی از ادویه ها (مثل سیر، زنجبیل، فلفل سیاه کامل، هل، میخک، دارچین، برگ بو، گشنیز و فلفل قرمز) تا زمانی که چنگال نرم شود. با این حال، ترفند این است که گوشت را آهسته بپزید تا طعم ها به مرور زمان مخلوط شوند. یک نان بگیرید تا تمام خوبی های باقی مانده را پاک کنید.

آشپزی هندی کشمیری روگان جاش – فیله بره ترشی شده با گیاهان و ادویه جات ترشی جات با برنج باسماتی و نان سیر نان سرو می شود که یک غذای لذیذ و لذیذ را ایجاد می کند.SGAPphoto