نیهاری-کولچا
اغلب اوقات، مدرا، کاری نخودی غلیظ و دلچسب بر پایه ماست به عنوان بخشی از Dhaam سرو می شود، یک ضیافت سنتی که در هیماچال برای مراسم مذهبی یا جشن های خانوادگی سرو می شود. همانطور که گفته شد، امروزه می توان آن را در بسیاری از رستوران ها در مناسبت های خاص نیز یافت. این غذا دارای ادویههای کامل مانند میخک، دارچین، هل، زیره و پودر زردچوبه است و همانطور که انتظار میرود، انواع مختلفی دارد. (محبوب ترین آنها هستند راجما مدرا، آلو چانا مدرا، و میوه خشک مادرااینها با برنج بخارپز و سالاد کاچومبر بهتر است، اما بدیهی است که می توانید آن را با مقداری چاپاتی نیز میل کنید.