14 رستوران کلاسیک برای صرف غذا در فضای باز در لندن

اگر در تابستان امسال به سفری در سراسر حوض فکر می کنید، احتمالاً در جستجوی غذاخوری مناسب در فضای باز در لندن هستید. با این حال، برخلاف دیگر پایتخت‌های اروپایی، بریتانیا هرگز غذاخوری در فضای باز را به خوبی انجام نداده است – و دلیل خوبی هم دارد. هیچ کس به خصوص مشتاق نیست که روی یک بشقاب معطل شود میوه ها و یک بطری سانسر هنگامی که هوا در ماه اوت 57 درجه است، و زمانی که خورشید ظاهر نادری پیدا می کند، بیشتر ما ترجیح می دهیم در یک پیک نیک در یکی از فضاهای سبز متعدد لندن باشیم تا اینکه کوت دازور را تداعی کنیم. سنگفرش هاکنی

آماده رزرو هستید؟ اینجا، ووگ رستوران های مورد علاقه خود را در فضای باز در لندن لیست می کند.

کافه Towpath

موزه باغ که در کلیسایی تقدس زدایی شده در کرانه تیمز واقع شده است، نمایشگاه‌های مهمی را برگزار می‌کند – نگاهی به گذشته‌نگر از کنستانس اسپری گل‌فروش بریتانیایی قرن بیستم، تاریخچه گل رز به سبک غربی – و یک رستوران اروپایی مدرن را در خود جای داده است که در اطراف سرسبز آن ساخته شده است. باغ حیاطی، طراحی شده توسط دن پیرسون و با الهام از مجموعه گیاه شناسی کمیاب جان تریدسکانت باغبان قرن هفدهمی.

SE1

دان پیرسون حیاط موزه باغ را طراحی کرد.

خانه برانزویک

با این حال آنچه لندن در راه آن کم دارد تراس ها، با رستوران هایی که باغ های مخفی و حیاط های مخفی دارند جبران می کند. سفر به Rochelle Canteen حتی در اعماق زمستان عالی است، اما در تابستان، زمانی که درختان انگور در برگ هستند و هلوهای رسیده در منو وجود دارد؟ جایی نیست که ترجیح دهم در لندن باشم. به طور مشابه، یک میز در منظره فر پیتزای سرخابی کافه ریور لذت بخش است – اما میز روی پاسیو Thameside آن یک کودتا است.

جکسون باکسر اوراسای بر رستوران در برانسویک هاوس نظارت می‌کند، ملکی زیبا در گرجستان که در یک میدان در واکسهال صنعتی به طرز خنده‌داری ظاهری نابجا دارد. اکثر اتاق‌ها به لطف LASSCO، متخصص عتیقه‌جات پشت سه کبوتر آکسفوردشایر، مملو از امكانات معمارانه خوب هستند. قبل از رفتن به باغ و برای صرف ناهاری از خربزه‌های کدو سبز و گوش ماهی جزیره مول، طیف وسیعی از شومینه‌ها، گچ‌های ریخته‌گری و آهن‌کاری‌های آن‌ها را مرور کنید.



منبع

N1

کافه باغ

کافه Towpath که در ساحل کانال قرار دارد، یک موسسه لندنی است که از زمانی که بیش از یک دهه پیش برای اولین بار در Kingsland Towpath راه اندازی شد، به سختی تغییر کرده است. اینجا هیچ رزروی وجود ندارد، اما ارزش آن را دارد که در صف غذاهای منوی سرآشپز لورا جکسون بایستید، که از نان تست های پنیر موریش با ژله به خانگی گرفته تا تربچه های درخشان و فلفلی با تاراماسالاتای زده شده را شامل می شود. صبح یکشنبه برای صبحانه به آنجا بروید، سپس به بازار گل جاده کلمبیا بروید تا بغل‌های دلفینیوم فصلی، نخود شیرین و ادریسی را جمع آوری کنید.