با این حال، هنوز جایی مانند آشپزخانه وجود ندارد که واقعاً بهترین نتیجه را از قارچ ها دریافت کند – و برای عکاس آندره آ جنتل، “میسلیوم جادویی متنوع، سالم و سازگار در قلمرو قارچ ها” از زمان کودکی او یک وسواس بوده است. مانند طراحان فوق، جنتل برای اولین بار از زیبایی شناسی قارچ ها هیجان زده شد و مدام آنها را در کودکی طراحی می کرد. بعدها، همانطور که او در کتاب جدید خود می نویسد، همانطور که او حرفه خود را به عنوان یک عکاس غذا توسعه داد، قارچ ها به “موسیقی همیشگی” او تبدیل شدند. آشپزی با قارچ.
پودر قارچ اساس بسیاری از دستور العمل ها را تشکیل می دهد. در برخی، طعم اومامی را عمیق تر می کنند، در حالی که در برخی دیگر، رویداد اصلی را تشکیل می دهند. او توضیح میدهد: «مثلاً با پودرها، میتوانید آن را در لبنه بچسبانید و سپس یک دیپ بسیار خوشمزه داشته باشید و آن را با خامه بخورید. همچنین میتوانید مقداری از قارچهای خشک را بریزید و یک کره زیبا درست کنید که میتوانید روی مرغی که میخواهید برشته کنید، بمالید، یا شاید آن را در کاغذ روغنی همراه با ماهی قرار دهید.»
در همان صفحات اول، واضح است که کتاب آشپزی به اندازه میسلیوم پیچیده و به همان اندازه فریبنده است. Gentl از جمله دستور العمل های کره، پودر، آبگوشت، و حتی الکل های دم کرده در کنار بسیاری از غذاها و سالادهای خلاقانه، دست به کار نمی شود. او همچنین به وضوح انواع روش های پخت و پز را توضیح می دهد تا از قارچ هایی که با آنها کار می کنید حداکثر استفاده را ببرید. آیا میدانستید که میتوانید بیشتر انواع را خشک کنید؟ آب کافی در آنها وجود دارد که چربی اضافی همیشه مورد نیاز نیست. جنتل توضیح می دهد: “شما می توانید قارچ را به روشی که هر چیزی را می پزید بپزید.” «میتوانید سرخ کنید، میتوانید کباب کنید، میتوانید ترشی کنید، میتوانید شکار غیرقانونی کنید. بیشتر مردم فقط به یک تابه داغ و مقداری کره و مقداری روغن و مقداری سیر فکر میکنند، اما راههای بسیار دیگری برای خوردن آنها وجود دارد!