میلر همچنین میگوید که باید پرندههای خود را تعویض کنید: «یک مرغ کامل سریعتر از بوقلمون پخته میشود و باقیمانده آن را میتوان برای ساندویچ، سوپ، آب مرغ و سالاد استفاده کرد».
به بیرون برید
وعده های غذایی شکرگزاری اغلب بر اساس آنچه ما فکر می کنیم دیکته می شود باید بخور – بوقلمون، قیمه، سس کرن بری، پای کدو تنبل. اگر در مورد آن چیزها گیج هستید، آن را دنبال کنید! اما اگر نه، اکنون شانس شما برای شکستن سنت است. «اگر برای تعطیلات به تنهایی غذا میخورید، به شما توصیه میکنم از هر چیزی که میخواهید بخورید، از آن لذت ببرید. با دسر شروع کنیم؟ چرا که نه؟” میلر می گوید. “از این که نیازی به راضی کردن دیگران ندارید استفاده کنید و خودتان را با هر نوع وعده غذایی که دوست دارید بخورید راضی کنید.”
ولخرجی کنید—و با باقیمانده غذای عالی دیگری برنامه ریزی کنید
اگر به تنهایی یا با یک نفر دیگر جشن می گیرید، آیا دوست دارید یک غذای تعطیلات مفصل (یعنی بزرگ) بخورید؟ میلر می گوید: اگر برای یک وعده غذایی بزرگ آماده هستید، بروید و تمام غذاهای جشن مورد علاقه خود را درست کنید (از بستگان و دوستان خود بهترین دستور غذاها را بخواهید). “[But] اگر امسال واقعاً به یک غذای تعطیلات بزرگ علاقه ندارید، اما انرژی پخت و پز دارید (بپذیریم، خستگی آشپزی واقعی است) پس فقط روی یک یا دو چیز تمرکز کنید تا احساس خاصی داشته باشید.
قوانین خودت را بساز
برنامه ریزی یک وعده غذایی بزرگ گروهی گران است. اما با تنها چند ماه تغذیه، چرا که نه سرانجام آن قطعه گوشت لذیذ یا شراب گران قیمت را دریافت کنید؟ «به چیزهایی فکر کنید که میخواستید آنها را بپزید یا بپزید و درست کنید. میلر میگوید: اگر گوشتخوار هستید اما هرگز دندهای نپختهاید، این کار را انجام دهید. دو تا را بپزید و اگر آنها را کاملاً نخوردید، می توانید از گوشت باقی مانده برای قرار دادن تاکو در روز بعد استفاده کنید.
بنابراین برای کسانی که امسال یک گردهمایی انفرادی یا صمیمی دارند، ووگ تصمیم گرفت از کارشناس بپرسد: کلنسی میلر. نویسنده از آشپزی انفرادی، او مدتهاست که از لذت آشپزی خلاقیت های فشرده دفاع کرده است. در حالی که اکثر دستور العمل های موجود در آنجا دارای اندازه وعده های 4 تا 8 هستند، دستور العمل های میلر برای یک تا سه هستند (بنابراین، برای کسانی که به تنهایی یا با یک نفر دیگر جشن می گیرند عالی است). او پیش از 24 نوامبر، نکات مهم خود را در مورد نحوه اجرای یک جشن شکرگزاری کوچک و در عین حال به یاد ماندنی و همچنین دستور العمل کامل دسر تعطیلات خود برای کیک های شاه بلوط به اشتراک می گذارد.
با خودت صادق باش
برنامه ریزی برای روز شکرگزاری برای دو نفر دارای مزایا و معایبی است – مزایا کار کمتر و، خوب، تعداد افراد کمتر است. معایب، با این حال؟ بسیاری از کتابهای آشپزی فرض میکنند که شما برای خانواده بزرگ یا گروه بزرگی از افراد ظروف درست میکنید، که باعث تلاش غیرضروری و ایجاد ضایعات میشود. ببینید، باقی مانده ها فوق العاده هستند. اما صادق باشید: می توانید واقعا هفت روز متوالی سیب زمینی شیرین بخورید؟
از آشپزی متنفرید؟ پس نکن! بسیاری از رستورانهای محلی غذاهای لذیذی در تعطیلات ارائه میدهند که برای روز شکرگزاری برای دو نفر مناسب است. اگر در حال حاضر کاملاً پخته میشوید، سفارش غذای بیرونآور نیز میتواند انتخاب عاقلانهای باشد. اگر اینطور است، با سفارش دادن و انعام سخاوتمندانه از رستوران مورد علاقه خود حمایت کنید.» میلر پیشنهاد می کند.
با ایجاد منظرهای استادانه و بینقص، همه چیز را زیباتر کنید. میلر میگوید: «از چیزهای زیباییشناختی مانند گلها و شمعهای مورد علاقهتان استفاده کنید—من وسواس زیادی به شمعدانها دارم و آنها را حتی برای شامهای غیرتعطیلی سر میز خود میبرم».