راهنمای نهایی برای ترکیب ادویه ها
به محض اینکه عیسی دوکا را انجام دادم، متوجه شدم انواع ادویه هایی وجود دارد که می توانم غذای کسل کننده ام را با آنها گردگیری کنم. وقتی بزرگ شدم، پدرم همیشه یک شیشه نوری فوریکه داشت، ترکیبی از جلبک دریایی، شکر و کنجد که بهطور سنتی در ژاپن روی برنج میپاشند، اما اغلب آن را در دستش میریخت و میلیسید، زیرا بسیار خوشمزه بود. ترش کنجد و جلبک دریایی نه تنها به خودی خود اعتیاد آور است، بلکه برای پوشاندن هر وعده غذایی یکنواختی به خوبی عمل می کند. انواع مخلوط فوریکه نیز وجود دارد، با برخی از ترکیبات واسابی، دانه های بونیتو یا پودر قارچ برای عمق بیشتر.