پخش غذا و شراب در بار شراب هوگو ال در مرز Roma Norte و Condesa. با حسن نیت از هوگو
یکی از پروژههای اصلی، غذاخوری تلز با دیوارهای آجری و کاشیکاریشده با موزاییک در Colonia Juárez، تنها چند بلوک از محل میزبانی Nazas است. در یک بعد از ظهر اخیر، من به او و مالدونادو ملحق شدم تا در مورد جایی که صحنه شراب طبیعی مکزیکوسیتی رسما ریشه دوانده است، بحث کنیم. تلز میگوید این روزی است که کشت انگور خشک را زیر نظر شرابساز طبیعی اهل شیلی، لوئیس آنتوان لویت، در مزارع Tecate، در شمال بادگیر مکزیک، آغاز کرده است. تلز میخندد: «من شرابساز نیستم. bichicori، به معنای برهنه در زبان بومی یاکی – در سال 2013، اولین برند شراب طبیعی تولید شده در مکزیک.