بازگشت آلیسون رومن با کتاب آشپزی دسر مقاومت ناپذیر، “به اندازه کافی شیرین”

جلوتر از به اندازه کافی شیرینآزادی، ووگ با رومن در مورد بازگشت به ریشه‌های شیرینی‌پزی‌اش و انجام کارها به روش خودش، همیشه صحبت کردم.

حتی قبل از “لغو” او در سال 2020 – موضوعی که به طور کامل در همه جا از توییتر تا اهل نیویورک– او از بسیاری جهات، معادل انسانی کرفس بود، یکی از اجزای اصلی او: عمیقاً قطبی کننده بود، اما، همانطور که خودش می گوید، اگر به آن علاقه دارید، به آن علاقه دارید. واقعا به آن و کافی است که بگوییم، بسیاری از مردم واقعاً، واقعاً به آن علاقه دارند. به توصیه رومن، طرفداران نه تنها فرهای هلندی Le Creuset و کپرهای Cento، بلکه حلقه های طلایی Mejuri و لاک ناخن Essie را در سایه ای به نام clambake خریداری خواهند کرد. آنها افکار خود را در مورد آنچوی تجدید نظر خواهند کرد. برای کاسه مخلوط کن کانفتی تگزاس ور خود حساب های اینستاگرام اختصاصی بسازید. و ساخته های او را به معادل خوراکی یک سلبریتی تک نامی (#خورش) تبدیل کند. موادی که او در محبوب‌ترین غذاهایش از آن استفاده می‌کند – لیموهای نگه‌داشته‌شده، لوبیا سفید، خمیر هریسا – پس از انتشار یکی از زیرمجموعه‌هایش (با عنوان، به سبک معمولی رومی، به فروش می‌رسد. یک خبرنامه).

در اواخر دهه 2010، در حالی که در یک آپارتمان در بروکلین زندگی می کردم که می توانست دو برابر شود دختران آلیسون رومن به ایجاد یک تغییر فرهنگی کمک کرد که باعث شد هزاره‌های فقیر از زمان 12 نفر «میگو را با مقدار زیادی سیر و احتمالاً کره بیش از حد» هم بزنند و وان حمام خود را با پت و یخ پر کنند. اگر نوع خاصی از فمینیسم اوایل دهه 1900 همه کارهای خانگی را به عنوان مشقت بار معرفی کرده بود (به کری برادشاو که ترمه ایتالیایی را در تنور خود پنهان می کند، یا لورلای گیلمور که برای صبحانه، ناهار و شام پاپ تارت باز می کند، نگاه کنید)، رومن این کار را به نظر می رساند. سرگرم کننده، مطلوب، حتی سرد برای بازگشت به آشپزخانه و آماده کردن غذا برای دیگران با عشق. او مقداری از بی‌حوصلگی جولیا چایلد (“هرگز عذرخواهی نکنید”) را با جذابیت جنسی نیگلا لاوسون و برند منحصربه‌فرد خود در ارتباط شدید (فیلم‌های آشپزی او، یا فیلم های خانگی، در یوتیوب، تا حدی الهام گرفته شده است براد سیتی). مانند بسیاری از هزاره‌هایی که با اینترنت به بلوغ رسیده‌اند، اما هنوز یاد نگرفته‌اند که چقدر می‌تواند شما را بسوزاند، او یک اشتراک‌گذار اجباری است. یکی از دستور العمل های او، “خداحافظ کوفته”، با شرح مفصلی از جدایی که الهام بخش آن بود، همراه است.

ووگ: تو چنین موفقیتی با ناهار خوری و هیچ چیز فانتزی; چه چیزی باعث شد تصمیم بگیرید که به یک فرمول فقط دسر بروید به اندازه کافی شیرین?



منبع

دسر تمشک و خامه ترش روی جلد به اندازه کافی شیرین.

در حال حاضر، داشتن در صدر فهرست پرفروش ها با چیز خاصی نیست و ناهار خوری دررومن برای سومین کتاب آشپزی خود توجه خود را به دسر معطوف کرده است به اندازه کافی شیرین، جلدی که شامل همه چیز است، از نقل قول های مری الیور گرفته تا دستور پخت کیک وارونه آناناس، برداشت رومن سوزش سردلپودینگ نان تا گرم غذاهای کلاسیک را به خود می گیرد. (او در مقدمه پای خامه‌ای لیموی نمکی می‌گوید: «در این کتاب مرنگی وجود ندارد. قبل از اینکه ناراحت شوید، لطفاً از خود بپرسید مرنگ برای چیست؟ مرنگ برای چه کسی است؟ سفیده تخم مرغ خام (نه طعم) و شکر (شیرین) با هم مخلوط شده تا چیزی به شما بدهد که زیبا به نظر برسد، به جز وقتی که آن را می خورید، صبر کنید، آیا من فقط سفیده تخم مرغ خام و شکر خوردم؟») و سپس دستورهایی به قدری خوب وجود دارد که تعجب می کنید که چگونه بدون آنها در کارنامه خود زندگی کرده اید: “تنها” پوسته پای، تارت میوه ای ساده، پنکیک های عالی – که در واقع عالی هستند.