جلوتر از به اندازه کافی شیرینآزادی، ووگ با رومن در مورد بازگشت به ریشههای شیرینیپزیاش و انجام کارها به روش خودش، همیشه صحبت کردم.
در حال حاضر، داشتن در صدر فهرست پرفروش ها با چیز خاصی نیست و ناهار خوری دررومن برای سومین کتاب آشپزی خود توجه خود را به دسر معطوف کرده است به اندازه کافی شیرین، جلدی که شامل همه چیز است، از نقل قول های مری الیور گرفته تا دستور پخت کیک وارونه آناناس، برداشت رومن سوزش سردلپودینگ نان تا گرم غذاهای کلاسیک را به خود می گیرد. (او در مقدمه پای خامهای لیموی نمکی میگوید: «در این کتاب مرنگی وجود ندارد. قبل از اینکه ناراحت شوید، لطفاً از خود بپرسید مرنگ برای چیست؟ مرنگ برای چه کسی است؟ سفیده تخم مرغ خام (نه طعم) و شکر (شیرین) با هم مخلوط شده تا چیزی به شما بدهد که زیبا به نظر برسد، به جز وقتی که آن را می خورید، صبر کنید، آیا من فقط سفیده تخم مرغ خام و شکر خوردم؟») و سپس دستورهایی به قدری خوب وجود دارد که تعجب می کنید که چگونه بدون آنها در کارنامه خود زندگی کرده اید: “تنها” پوسته پای، تارت میوه ای ساده، پنکیک های عالی – که در واقع عالی هستند.