یک قانون غذایی (آسان) که باید برای سلامتی بهتر به آن متعهد بود

دکتر فدریکا آماتی، دانشمند پزشکی، متخصص تغذیه بهداشت عمومی و یکی از همکاران پروفسور اسپکتور در Zoe توضیح می‌دهد: «آنها از مردم آمریکا، بریتانیا و استرالیا نمونه‌های پوسیدگی گرفتند و سوابق میکروبیوم و رژیم غذایی آنها را تجزیه و تحلیل کردند. آنها توانستند الگوهای غذایی را با میکروب های ایده آل مرتبط کنند. چیزی که آنها دریافتند این است که – حتی بیشتر از مقدار فیبری که ما می خوریم (که باید 30 گرم در روز باشد) – افرادی که 30 گیاه در هفته می خوردند بیشترین میزان میکروب های مفید و خوب روده را در روده خود داشتند.

علاوه بر این، آنها دریافتند که شرکت‌کنندگانی که بیش از 30 گیاه در هفته می‌خوردند، نسبت به شرکت‌کنندگانی که 10 گیاه یا کمتر می‌خوردند، ژن‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک کمتری در میکروبیوم‌های روده خود داشتند. گیاهان مملو از مجموعه ای از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و پروتئین، و همچنین پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها هستند که برای محافظت از بدن، خنثی کردن سموم و تغذیه میکروبیوتا در روده ما کار می کنند.

چگونه 30 گیاه خود را در هفته بدست آوریم

غذاهای فوق فرآوری شده اخیراً در مطبوعات بسیار منتشر شده است. ممکن است در مورد مطالعه کالج امپریال لندن شنیده باشید که مصرف زیاد این غذاها (که شامل بسیاری از اقلامی است که معمولاً در سوپرمارکت‌ها می‌خریم مانند نوشیدنی‌های گازدار، غذاهای آماده، غلات صبحانه و نان‌های بسته‌بندی شده تولید انبوه) را با افزایش خطر ابتلا به سرطان و مرگ ناشی از آن.

یکی از قوانین رژیم غذایی که می تواند به ما کمک کند از غذاهای فوق فرآوری شده دوری کنیم، متعهد به مصرف 30 گیاه مختلف در هفته است. این توصیه بهداشتی که به عنوان “پنج در روز” جدید تبلیغ می شود، از یک مطالعه بزرگ در سال 2018 توسط American Gut Project (با همکاری پروژه روده بریتانیا، بازوی بریتانیایی مطالعه، که توسط پروفسور اسپکتور رهبری می شد) بیرون آمد. دریافتند شرکت‌کنندگانی که بیش از 30 نوع گیاه مختلف در هفته می‌خوردند نسبت به افرادی که 10 نوع گیاه یا کمتر می‌خوردند، میکروبیوم‌های روده متنوع‌تری داشتند.

چه همه موارد بالا باشد یا هیچ‌کدام، حقیقت این است که ما باید غذا را به‌عنوان دارو ببینیم و قدرت رژیم غذایی برای تأثیرگذاری بر سلامت و تندرستی خود را درک کنیم.

هفته ای 30 گیاه بخورید

یا شاید برنامه پانورامای بی بی سی را تماشا کرده باشید غذای فوق فرآوری شده: دستور العملی برای بیماری؟ که ارتباط بین غذاهای راحت و اپیدمی رو به رشد بیماری مزمن در بریتانیا را بررسی کرد. شاید شما از پیروان پروفسور تیم اسپکتور، یکی از برجسته ترین دانشمندان در زمینه سلامت روده و اپیدمیولوژی ژنتیکی و یکی از بنیانگذاران Zoe باشید، و متوجه شده اید که رژیم غذایی ما چقدر نقش مهمی در تعیین میزان احساس سلامتی و سلامتی ما دارد. هستند.

سی گیاه مختلف؟! ممکن است دلهره‌آور به نظر برسد، اما وقتی متوجه می‌شوید که کلمه گیاه شامل غلات کامل، ادویه‌ها، گیاهان، میوه‌ها، سبزیجات، قارچ‌ها، آجیل و دانه‌ها می‌شود، ترسناک نیست. آماتی. هنگامی که شروع به عادت به افزودن این غذاها به آشپزی خود کردید، خیلی سریع به این عدد می رسید.





منبع