کتاب آشپزی ابی بالینگیت “Mayumu” قصیده ای از جنبه شیرین غذاهای فیلیپینی است.

ابی بالینگیت: من اساساً کارم را در تابستان 2020 در وبلاگم انجام می‌دادم، و به طور اتفاقی چیزهایی را که در توییتر یا اینستاگرام ساخته بودم همراه با این جعبه‌های خوراکی که درست می‌کردم پست می‌کردم، جایی که درآمد حاصل از آن را به صندوق‌های کمک‌های متقابل اهدا می‌کردم. من این کیک‌های ترد لائو گان ما چیلی را درست کردم، و شخصی که اکنون نماینده ادبی من است از طریق توییتر با من تماس گرفت و گفت: “هی، آیا به نوشتن کتاب آشپزی علاقه داری؟” خیلی وحشی بود چون من فقط چند ماه وقت داشتم که برای وبلاگم چیزی بنویسم، بنابراین شاید پنج پست به نام من بود. [Laughs.] آن‌ها از کاری که من انجام می‌دهم بسیار هیجان‌زده بودند و من می‌گفتم: «فکر می‌کنم واقعاً علاقه‌مند به نوشتن یک نوع کتاب آشپزی دسر آمریکایی فیلیپینی باشم». چیزی که من می‌ساختم، حتی در آغاز همه‌گیری، همیشه نوعی ترکیبی بود، آسیایی آمریکایی و عمدتاً فیلیپینی، زیرا این چیزی است که من بهتر می‌دانم.

مایومو مملو از دستور العمل‌هایی برای شیرینی‌های شکلاتی ادوبی، آلاسکا پخته شده با هاله‌هاله، لیچی مادلین با لعاب چای هیبیسکوس و گلبرگ‌های گل رز خشک شده، و مجموعه‌ای از شیرینی‌های دیگر که از ترکیب غذاهای فیلیپینی و غربی الهام گرفته شده است. و مطمئناً شما را به محبوب ترین فرد در مبادله کوکی های اداری یا فروش شیرینی های مدرسه تبدیل می کند. (یا بهتر از همه، می توانید دستور العمل های Balingit را بدون هیچ مناسبتی درست کنید؛ به من اعتماد کنید، آنها خورده می شوند.)

ووگ: اول از همه، چه چیزی باعث ایده این کتاب آشپزی شد؟

آیا کتاب های آشپزی مورد علاقه ای داشتید که برای الهام گرفتن به آنها نگاه کردید؟

یکی از جدیدترین الهامات من این بود فیلیپینکس توسط آنجلا دیمایوگا و لیگایا میشان. آن کتاب از نظر زیبایی شناسی بسیار مدرن بود و با من صحبت کرد. تابلوی خلق و خوی من حاوی تعداد زیادی از آن کتاب بود. وجود دارد می کوسینا توسط ریک مارتینز که بسیار زیباست. بسیاری از کتاب‌های آشپزی به نوعی پایه و اساس کتاب آشپزی را که من توانستم بسازم گذاشته‌اند، و بازی کردن با قالب بسیار جالب است. سپس وجود دارد آمبوی توسط Alvin Cailan، موسس و سرآشپز Eggslut. او همچنین یک سرآشپز آمریکایی فیلیپینی است، اما خاطرات کمی در کتاب آشپزی او وجود دارد، و فکر می کنم این عنصری است که در زمان نوشتن به آن اضافه کردم.



منبع

ووگ اخیراً با Balingit درباره کتاب‌های آشپزی مورد علاقه‌اش، یافتن یک نماینده ادبی در توییتر پس از انتشار یکی از خلاقیت‌های آشپزی‌اش، و لذت دیدن مردم از اینکه دستور پخت‌های او را در خانه درست می‌کنند، صحبت کرد. مصاحبه کامل را در ادامه بخوانید.

اگر کپی خود را از کلر سافیتز علامت گذاری کرده اید شخص دسر با آنقدر ریختن قند و لکه های کره که دیگر به سختی قابل خواندن است، اجازه دهید شما را با آن آشنا کنم مایومو: دسرهای آمریکایی فیلیپینی ریمیکس شده است، کتاب آشپزی جدید ابی بالینگیت وبلاگ نویس The Dusky Kitchen.