همه چیز درباره “سم زدایی” سبزیجات به گفته یک متخصص

قرار دادن میوه ها و سبزیجات زیر شیر آب برای خلاص شدن از شر مواد شیمیایی بالقوه مضری که در حین رشد در معرض آنها قرار دارند، به دلیل سم پاشی شدن با آفت کش ها کافی نیست. جسیکا شاند، متخصص تغذیه، که روال سم زدایی خود را بخشی از خواربار فروشی هفتگی خود کرده است، توضیح می دهد: «آنهایی که بیشتر در میوه ها و سبزیجات استفاده می شوند علف کش ها، قارچ کش ها، حشره کش ها و باکتری کش ها هستند. اگرچه برداشتن پوست از میوه و سبزیجات (در صورت امکان) می تواند کمک کننده باشد، شاند خاطرنشان می کند که انجام این کار به این معنی است که “فیبر تغذیه کننده روده و مجموعه ای از مواد مغذی” را از دست می دهید. بنابراین، این چیزی است که او در عوض انجام می دهد:

آیا هنوز هم باید میوه ها و سبزیجات ارگانیک را بشویید؟

به طور خلاصه بله. شاند می‌گوید: «قرار گرفتن در معرض سموم در مورد میوه‌ها و سبزیجات ارگانیک کمتر مشکلی ایجاد می‌کند، اما محصولات هنوز هم کنترل می‌شوند و در معرض سایر آلاینده‌های بالقوه قرار دارند، بنابراین بهتر است همه چیز را قبل از خوردن بشویید. فریب برچسب های «شسته و آماده برای خوردن» را هم نخورید. این شامل سالادهای کیسه ای نیز می شود. سالاد را می توان با مجموعه ای از مواد شیمیایی سمی توسط تولید کنندگان شست، از جمله کلر و سفید کننده، بنابراین شستن این مواد شیمیایی ضروری و سریع انجام می شود.

روش سم زدایی جسیکا شاند

1. تمام محصولات را به یک سینک (تمیز) پر از آب تازه اضافه کنید (آب فیلتر شده حتی بهتر است). یک قسمت سرکه سیب را در سه قسمت آب یا فقط یک گلدان بزرگ بریزید. سرکه سیب سرشار از خواص ضد باکتریایی و ضد میکروبی است و آن را به یک منبع غذایی طبیعی ایده آل برای سم زدایی محصولات شما تبدیل می کند. همچنین می توانید از جوش شیرین استفاده کنید و یک قاشق چای خوری به دو فنجان آب اضافه کنید.

2. با استفاده از برس سبزیجات، هر تکه را به آرامی مسواک بزنید سپس اجازه دهید 15 دقیقه خیس بخورد. در نهایت آبکشی کنید. اگر چیز ظریف تری مانند انواع توت ها را می شویید، آن ها را به یک آبکش بریزید و حداکثر برای 5 – بیشتر در آب غوطه ور کنید.

3. همه چیز را از سینک بردارید و با استفاده از یک حوله چای به آرامی خشک کنید. توت ها را روی یک حوله چای تمیز قرار دهید و به آرامی آنها را خشک کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود و اجازه دهید در هوا خشک شوند (من معمولاً آنها را به مدت یک ساعت کنار می گذارم).

4. داخل ظروف شیشه ای (نه پلاستیکی) بریزید و داخل یخچال بگذارید.

منبع