نکاتی برای چیدن میز شکرگزاری از چند تن از مزه سازان مورد علاقه Vogue


ما کتانی‌ها را دوست داریم زیرا برای لایه‌بندی عالی هستند و پایه‌ای واقعاً خوب برای منظره میز شما ایجاد می‌کنند. فکر کنید: یک رومیزی خنثی با دستمال‌های رنگارنگ، یا یک سفره کتان با رومیزی‌های جوت برای بافت بیشتر.» -سارا پکو، یکی از بنیانگذاران Misette

«چیزهای کمی وجود دارد که من بیشتر از یک لحظه مشابه دوست دارم، یک اتاق خواب مهمان که تماماً با توالت پوشانده شده است، یا یک لباس غلاف هوشمند با یک کت همسان. اگر شما هم همین احساس را دارید، ممکن است یک لحظه تک رنگ را برای سفره شکرگزاری امسال پیشنهاد کنم؟ یک رنگ را انتخاب کنید و سپس با سایه ها، چاپ ها و بافت ها در انتخاب های خود از کتانی، چینی و گل بازی کنید.

در این روز شکرگزاری، من به رنگ نارنجی فکر می‌کنم، با کتانی گینگهام در اندازه‌های مختلف، لیوان‌های آب و شراب راه راه اثر ایزابل هالی، و انبوه گل همیشه بهار.» -تاد هیم، بنیانگذار Chez Diane

یک رانر یا یک سفره می تواند احساس واقعاً خاصی به میز بدهد. من شخصاً هنوز هم سفره را دوست دارم، اگرچه ممکن است کهنه به نظر برسد، اما لازم نیست که فانتزی باشد. ترفند مورد علاقه من به سادگی استفاده از تکه های بزرگ کتانی ساده است. این یک راه زیبا برای افزودن بافت است.” -رابین استندفر، یکی از بنیانگذاران رومن و ویلیامز

از آوردن رنگ‌های غیرمنتظره نترسید: امسال میز شکرگزاری خود را با یک لباس کلاسیک آمریکایی می‌پوشانم: جین. یک رومیزی جین زیبا می‌تواند ظرافت خاصی را ایجاد کند که وقتی با بشقاب‌های تزیینی و دستمال‌های ترد جفت می‌شود، به طرز شگفت‌انگیزی تازه و شیک به نظر می‌رسد. عموی ما، Hubert de Givenchy، می‌دانست که چگونه از جین و این جفت کم/بالا برای تاثیرگذاری عالی استفاده کند. من سبدهای خود را با سبدهای شاخ و برگ پاییزی به رنگ زرد و نارنجی سوخته جفت خواهم کرد و میز را با بشقاب های هشت ضلعی فرانسوی مورد علاقه ام به رنگ اخر می چینم. -Zoë de Givenchy، بنیانگذار ZdG

وقتی میز می چینم اولین چیزی که به آن فکر می کنم لایه بندی است. کار کردن از رومیزی گرفته تا کتانی و بشقاب و ظروف شیشه ای شما، این داستان را از طریق لایه هایی ایجاد می کند که تفاوت را ایجاد می کند. سپس، با تم و رنگ کار کنید و در حین حرکت، بافت ها را اضافه کنید، اما سعی کنید به پالت انتخابی خود وفادار بمانید.” -Alice Naylor-Leyland، بنیانگذار خانم آلیس

در مورد گل ها و گل های مرکزی



منبع