در واقع، منوی مصور آشپز آکرامه بنالال از غذاهای گرانبها، از جمله تارتار چغندر و خاویار برای شروع، یا یک تخم مرغ نرم آب پز با ورق طلا (الهام گرفته از بسته بندی طلایی و پایدار Precious) روی تخت های ذرت دودی کاملاً خارج از منو بود. و منحصر به فرد برای تجربه یک شب. من هرگز منویی که به صورت دستی طراحی شده باشد، نداشتم. شوخی می کنی؟ و ما فیوژن را دوست داریم.» پارک که تازه از لس آنجلس پرواز کرده بود، با خنده گفت. او قبل از اینکه کمی از La Crème را مستقیماً روی صورت همکار و همکارش Forman بمالد، افزود: “این واقعاً بهترین تجربه آشپزی است که من در پاریس از نظر قصد، فکر و مواد تشکیل دهنده داشته ام.”