راهنمای Vogue در مورد نحوه چیدن میز


شما نیاز دارید: دستمال سفره، حلقه دستمال سفره، چنگال سالاد/پیش غذا، چنگال شام، مات، بشقاب، چاقوی شام، چاقوی پیش غذا، قاشق، بشقاب نان، چاقوی کره، لیوان شراب سفید، لیوان شراب قرمز، و لیوان آب

تنظیمات مکان رسمی برای وعده های غذایی بیش از سه دوره استفاده می شود. هیچ راهنمای قطعی برای تنظیمات مکان رسمی وجود ندارد، زیرا اغلب به آنچه ارائه می شود بستگی دارد. “خیلی هستند زیاد تغییراتی که یک وعده غذایی چند وعده ای می تواند در هنگام تنظیم آن داشته باشد، توضیح می دهد امیلی پست. سوپ ممکن است بین سالاد و غذای اصلی سرو شود، که قاشق را بین دو چاقو حرکت می‌دهد، می‌تواند یک دوره سوپ و یک دوره نعناع پاک‌کننده پالت وجود داشته باشد که به معنای استفاده از دو قاشق یا بیرون آوردن قاشق برای این غذا است. دوره های آموزشی.”

اگر این تنظیم را انجام می‌دهید، این نویسنده توصیه می‌کند با منو مشورت کنید و سپس ظروف را به ترتیب استفاده تنظیم کنید. باز هم، اولین قطعه کارد و چنگال مورد استفاده باید در دورترین قسمت بیرونی قرار گیرد.

در این مورد، ما به دوره های رسمی کلاسیک که در آن اشاره شده است، پایبند خواهیم بود رفتارهای تیفانی روی میز برای نوجوانان: سوپ و ماهی و گوشت و سالاد و دسر که به ترتیب سرو می شود. (اگر یک محیط غیررسمی به یکی از هر ظروف و یک محیط غیررسمی به دو ظروف نیاز دارد، یک محیط رسمی به سه مورد نیاز دارد.)

در سمت چپ بشقاب، از چپ به راست، چنگال ماهی، چنگال پیش غذا و سپس چنگال سالاد قرار دارد. در سمت راست بشقاب، از راست به چپ، چاقوی سالاد، چاقوی غذاخوری، چاقوی ماهی و قاشق. لیوان های شراب، آب و لیوان های شامپاین بالای چاقوها چیده شده اند. یک دستمال با جای دستمال باید در سمت چپ چنگال ها باشد، در حالی که یک بشقاب نان بالای چنگال ها قرار می گیرد و چاقوی کره در سراسر بشقاب گذاشته شده است.

با تعداد زیادی دوره، از چندین ظرف استفاده می شود. بنابراین، صفحه شارژر به عنوان یک جزء پایه ضروری است. با پیشرفت دوره ها، بشقاب های غذا روی شارژر قرار می گیرد.



منبع