در هتل گریس، مجموعه Auberge Resorts، یک رستوران جدید با منظره خیره کننده سانتورینی رقابت می کند.

نمای بیرونی هتل در شب اعتبار: مجموعه Auberge Resorts

وارد هتل گریس، مجموعه Auberge Resorts شوید، یک پناهگاه ساحلی 21 اتاقه در امتداد ساحل غربی سانتورینی، که در سال 2008 افتتاح شد و در بهار امسال بازسازی شد. (ماه گذشته، بهترین استراحتگاه یونان – و دومین تفریحگاه برتر جهان – توسط سفر و اوقات فراغتاین استراحتگاه مینیاتوری با وجود ردپای کوچکش، فقط چند بلوک سفید زیبا که از دهانه آتشفشان بیرون زده است، اکنون خانه یک کوکتل بار و رستوران بزرگ است که به مهمانان و بازدیدکنندگان هتل اجازه می دهد تا بهترین غذاهای یونانی مدرن را بچشند. چشمان خود را به مناظر پانوراما از دریای اژه می پردازند.

با این حال، هیچ کجای دنیا مانند سانتورینی وجود ندارد. این جزیره که توسط یکی از خشن ترین فوران های آتشفشانی در تاریخ شکل گرفته است، یک شگفتی زمین شناسی از کنار صخره های مارپیچی، سواحل شنی سیاه و آب های آبی بی پایان است. چیزی که برای لذت بردن از این همه زیبایی سرگیجه‌آور واقعاً نیاز دارید، یک پایه خوب است، یک پایه‌ای که می‌توانید از آن بهترین استفاده را داشته باشید و از بقیه موارد اجتناب کنید.

این رستوران، Varoulko Santorini، توسط Lefteris Lazarou، سرآشپز پشت رستوران مشهور Varoulko در آتن اداره می شود، اولین رستورانی که در یونان ستاره میشلن دریافت کرد. مانند اولین رستوران او، آشپزی بی سر و صدا جاه طلبانه است، اما محیط اینجا بسیار آرام تر است، استخر بارتر از کاخ، با میزهایی که در طاقچه های سنگی سایه دار ترشح می شوند. در بالای رستوران، سالن 363 هتل قرار دارد که برنامه کوکتل آن توسط تانوس پروناروس، بنیانگذار بار آتن بابا او روم طراحی شده است که عموماً به عنوان بهترین کوکتل مشترک در پایتخت یونان در نظر گرفته می شود.



منبع شما می توانید این موضوع را مطرح کنید که سانتورینی به نفع خودش خیلی زیباست. یا حداقل این برداشت من بود، پس از اینکه تقریباً با ازدحام گردشگران در خیابان‌های سنگ‌فرش شده اویا، روستایی پرپیچ‌وخم که اینستاگراممرها را در سراسر جهان جذب می‌کند، مسطح شدم. سفر به این جزیره برای افراد ضعیف مناسب نیست، به خصوص در ماه های تابستان، که شلوغ تر و بسیار گران تر از همسایگان دریای اژه است.