در آغاز شب، مهمانداران از یک سری کوکتلهای صنایع دستی و پیشغذاهایی به سبک آسیایی در فضای سالن 53، احاطهشده توسط گیاهان دارویی غنی و قرمز رنگ و بطریهای انحصاری سال نو قمری هنسی که توسط هنرمند چینی Yan-Pei Ming طراحی شده بود، لذت بردند. این دومین سالی است که لیم و هنسی برای جشن سال نو قمری و برای حمایت از قلب شام، که ماموریتش مبارزه با ناامنی غذایی و انزوا در جامعه مسن آسیایی-آمریکایی است، گرد هم می آیند.
در یک روز بارانی در نیویورک، در کنار MoMa و بدون اطلاع رهگذران، طراح مد فیلیپ لیم و هنسی، رستوران 53 نیویورک را به شبی پر انرژی از جشن های سال نو قمری تبدیل کردند. برای لیست مهمانان، لیم ترکیبی از دوستان طراح مد نزدیک، سلیقه سازان، رستورانداران، هنرمندان و غیره را انتخاب کرد تا سال خرگوش را برای این گردهمایی صمیمی آغاز کند. مهمانانی از جمله جیسون وو، پرابال گورونگ، پیتر دو، لورا کیم، شو شیبویا، دوروتی وانگ، تینا لیونگ و غیره در این مراسم حضور داشتند.
پس از خوردن کوکتل، مهمانان به سمت اتاق نمادین 53 Dome رفتند تا یک مهمانی حماسی به سبک خانوادگی توسط Chef de Cuisine Mark Yu برگزار کنند. شام با رقص شیر سنتی آتشین و سپس با بیش از ده دوره از غذاهای آسیایی معاصر آغاز شد – صدف و یونی با قلیل قزل آلا و پونزو، هاماچی با مربای کینکان و مرکبات، شیائو لانگ بائو با ترافل بورگوندی و غیره. برای تکمیل شام، از مهمانان با پروفیترول با سس شکلاتی هنسی همراه با کنیاک پارادیس نمادین مزون پذیرایی شد. اما شب به همین جا ختم نشد. مطابق با موضوع شب، از مهمانان دعوت شد تا از سوراخ خرگوش پایین بیایند و برای اولین بار وارد اسپیکر جدید انحصاری 53، “BA53MENT” شوند. DJ Mona Matsuoka جشن را تا ساعات پایانی شب ادامه داد – و با آن شروعی تماشایی برای سال خرگوش.