گروه کاری محیط زیست، یک گروه فعال آمریکایی متخصص در تحقیق در مورد مواد شیمیایی سمی و کشاورزی آلاینده، به خوبی از این خطر آگاه است. هر سال، این گروه گزارشی را منتشر می کند که در آن 46 میوه و سبزی پرمصرف در جهان را تجزیه و تحلیل می کند و آنها را از کمترین میزان در معرض آفت کش ها (مانند توت فرنگی، اسفناج، و کلم پیچ) قرار می دهد و نام مستعار دومی را “15 پاک” می گذارد. ” در اینجا، نتایج امسال را بیابید:
15 ماده غذایی که در برابر آفت کش ها محافظت می شوند
بر اساس مجله تجارت تغذیه (و در آماری که توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده ذکر شده است)، بازار محصولات غذایی ارگانیک در آمریکا در سال 2021 به 52 میلیارد دلار رسید. محصولات ارگانیک مزایای قابل توجهی را در مورد رژیم غذایی سالم ارائه می دهد.
بر اساس آخرین داده های تجزیه و تحلیل میوه و سبزیجات از وزارت کشاورزی و غذای ایالات متحده، راهنمای 2023 گروه کاری محیط زیست شامل داده های 46569 نمونه از 46 میوه و سبزیجات است. از میان آنها، در اینجا 15 میوه و سبزی انتخاب شده به عنوان کم آفت کش انتخاب شده است:
- آووکادو
- ذرت
- آناناس
- پیاز
- پاپایا
- نخود فرنگی (یخ زده)
- مارچوبه
- خربزه
- کیوی
- کلم
- قارچ
- انبه
- سیب زمینی شیرین
- هندوانه
- هویج
این 15 میوه و سبزیجات بدون آفت کش، انتخاب ایده آلی برای دستور العمل های سالاد تابستانی شما و در نهایت، برای یک رژیم غذایی متعادل تر هستند.
طبق قوانین ایالات متحده، محصولات ارگانیک باید عاری از مواد شیمیایی مصنوعی (برای مثال آفت کش ها، کودها، و علف کش ها) و GMO باشد، در حالی که گوشت تابع استانداردهای مربوط به رفاه حیوانات است. این رویکرد تحمل صفر محصولی با کیفیت بالا را تضمین می کند. بدون گواهی ارگانیک، میوه ها و سبزیجات احتمالاً با آفت کش ها درمان می شوند که می تواند عواقب جدی برای سلامتی داشته باشد.