کافه چلسی، یک غذاخوری تمام روز که تا یکشنبه در چارلز سیچ بروکلین ساخته شده است، فروشگاه اسباب ماهیگیری کاپیتول را تصاحب کرده و آن را به یک رستوران کوچک پاریسی تبدیل کرده است: منوی سرآشپز اجرایی درک بوکاگنو شامل Poulet Rôti، Tartare de Boeuf، Façon Niçoise و Façon Niçoise است. du Dauphiné، در حالی که منوی شراب پر از شراب های بورگوندی و بوردو است. دو منطقه ناهار خوری مجزا وجود خواهد داشت: یکی معمولی، به نام کافه پتی، و کافه رسمی گراند. آثار هنری مستاجران فعلی و سابق هتل چلسی بر روی دیوارها آویزان شده است، در حالی که لوسترهای کلاسیک و لهجههای دکور گالیکی بیشتر به فضا میافزایند. سنگ بنای اجتماعی، ناگزیر، میلهای با رویه خواهد بود که همه چیز را از مارتینی گرفته تا یک فرانسوی 75 عالی سرو میکند.
عکس: نوح فکس