کافه چلسی، یک غذاخوری تمام روز که تا یکشنبه در چارلز سیچ بروکلین ساخته شده است، فروشگاه اسباب ماهیگیری کاپیتول را تصاحب کرده و آن را به یک رستوران کوچک پاریسی تبدیل کرده است: منوی سرآشپز اجرایی درک بوکاگنو شامل Poulet Rôti، Tartare de Boeuf، Façon Niçoise و Façon Niçoise است. du Dauphiné، در حالی که منوی شراب پر از شراب های بورگوندی و بوردو است. دو منطقه ناهار خوری مجزا وجود خواهد داشت: یکی معمولی، به نام کافه پتی، و کافه رسمی گراند. آثار هنری مستاجران فعلی و سابق هتل چلسی بر روی دیوارها آویزان شده است، در حالی که لوسترهای کلاسیک و لهجههای دکور گالیکی بیشتر به فضا میافزایند. سنگ بنای اجتماعی، ناگزیر، میلهای با رویه خواهد بود که همه چیز را از مارتینی گرفته تا یک فرانسوی 75 عالی سرو میکند.