«آشپزخانه قدرت سیاه» گتو گاسترو مهمترین کتاب آشپزی امسال است


در یک لحظه فرهنگی که کلمه “فعال” دائما در اطراف پرتاب می شود، بنیانگذاران گتو گاسترو، جان گری، پیر سررائو، و لستر واکر واقعاً مستحق این تمجید هستند.

از زمان تأسیس گروه مستقر در برانکس در سال 2012، این سه نفر مورد علاقه هالیوود و صنعت مد شده اند. نمونه موردی: اوایل امسال، گتو گاسترو با ولفگانگ پاک در منوی گوورنرز بال برای اسکار همکاری کرد، در حالی که ریک اونز و میشل لامی از آن‌ها خواسته بودند شام شکرگزاری خود را تهیه کنند. گری با خنده تلفنی از نیویورک می گوید: «امروزه، ممکن است بهترین مهمانی هفته مد نیویورک را نیز داشته باشیم، و حتی یک خانه مد هم نیستیم.

با این حال، این گروه هرگز از مأموریت اصلی خود غافل نشده است: اصلاح عدالت اجتماعی. در طول همه‌گیری، هزاران وعده غذایی را به افراد نیازمند در سراسر برانکس تحویل داد و با سازمان غیرانتفاعی Rethink Food همکاری کرد تا خدماتی را با الهام از برنامه صبحانه رایگان پلنگ‌های سیاه ایجاد کند. گری گفت: «در جامعه‌ای بزرگ شده‌اید که نشانه‌های سرکوب را هر روز می‌بینید، می‌دانید که دولت و قدرت‌های موجود واقعاً نمی‌توانند به آنها وابسته باشند. ووگ به هنگام. “بنابراین، ما دقیقاً مثل این بودیم که “چگونه می توانیم از امتیاز و قدرت خود برای سازماندهی و اتصال آن و انجام کار استفاده کنیم؟” ما خود را Black Power Kitchen می نامیم – عبارتی که توسط آن ابداع شده است [Black Panthers’ leader] استوکلی کارمایکل—بنابراین ما واقعاً می‌خواستیم به آن تاریخ و فرهنگ متمایل شویم، آنچه را که اجدادمان انجام داده‌اند را بپذیریم و آن را دوباره تصور و اجرا کنیم.»

همانطور که گروه این فلسفه را به اولین کتاب آشپزی خود ترجمه می کند، آشپزخانه برقی مشکیگری می گوید ووگ در مورد اینکه چگونه این پروژه به حیات خود ادامه داد، و چرا آن را بسیار بیشتر از یک مجموعه ای از دستور العمل ها است.

ووگ: به نوعی برای من عجیب است که این اولین کتاب آشپزی Ghetto Gastro است، اما در عین حال، شما چنین مسیر غیر متعارفی را دنبال کرده اید، منطقی است. پیدایش چه بود آشپزخانه برقی مشکی، دقیقا؟

جان گری: این برای ما دیوانه کننده است، زیرا درست است که ما عادت کرده ایم زمانی که دیگران به سمت چپ می روند به سمت راست برویم و به اصطلاح قوانین دنیای غذا را تحت فشار قرار دهیم. بنابراین وقتی همه می گفتند: “فکر می کنی رستوران می خواهی؟” یک نه بود. “آیا می خواهید کتاب بسازید؟” باز هم پاسخ همیشه منفی بود. بنابراین وقتی برای اولین بار شروع به صحبت در مورد این پروژه کردیم [after a publisher approached us]، می دانستیم که قرار نیست کتاب آشپزی ساده ای باشد. کتابفروشان ممکن است آن را اینگونه دسته بندی کنند، اما ما آن را چیزی متفاوت می دیدیم. ما پارازیت روی آن را در سال 2020 شروع کردیم و دو سال است که روی آن کار کرده‌ایم، اما صادقانه بگویم، تمام زندگی ما در مواد چاپی تقطیر شده است. آشپزخانه برقی مشکی.



منبع